Το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Λακωνίας σε συνεργασία με το ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ συνδιοργανώνουν σεμινάρια για την Κατάρτιση Απασχολουμένων στα Επισιτιστικά Επαγγέλματα σε θέματα «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» (επιπέδου 1) σύμφωνα με την Υ.Α 14708/2007 του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) 487/2000, η οποία αποτελεί προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας σε σχετική κοινοτική οδηγία, δημιουργείται η υποχρέωση για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας μας, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, να παρακολουθήσει σεμινάριο κατάρτισης σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.
Η κατάρτιση έχει διάρκεια 10 ώρες, θα υλοποιείται σε 2 πεντάωρα και αφορά απλούς χειριστές σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Το κόστος συμμετοχής για κάθε καταρτιζόμενο που θα παρακολουθεί το σεμινάριο ανέρχεται στο ποσό των 70€. Για την συμμετοχή στο σεμινάριο απαιτείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο να έχει εξοφλήσει τις συνδρομές του στο Επιμελητήριο.
Διαδικασία αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο:
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου 2733022279 & 2733029006.